آموزش کپی ترید در Bingx بینگ ایکس ✔️ به صورت کامل ❤️
آموزش کامل کپی ترید در بینگ ایکس (Bingx) (حالت فیوچرز، اسپات و ...)
همانطور که در پست آموزش صرافی BingX قول داده بودیم در این پست به آموزش کامل کپی ترید در صرافی bingx میپردازیم. شاید مزیت بزرگ این صرافی نسبت به کوینکس برای ایرانیان، داشتن قابلیت کپی ترید برای کاربران خود هست. هرچند که تنها این دو صرافی معتبر به ایرانیان بدون هیچ مشکلی خدمات ارائه میدهند و اکثر کاربران داخل ایران در یکی از این دو پلتفرم به ترید در این بازار میپردازند.
قابلیت کپی ترید مناسب برای کاربران معمولی و تریدرهای حرفهای!
شاید افراد فکر کنند کپی ترید فقط مخصوص کسانی هست که علاقهمند به کسب درآمد از این بازار هستند؛ ولی زمان آزاد و یا آموزش کافی ندیدهاند؛ ولی باید بگویم این طور نیست حتی افراد باتجربه و حرفهای نیز میتوانند از این قابلیت کسب درآمد کنند؛ ولی چگونه؟
کافی است بهعنوان تریدر حرفهای در این بخش صرافی ثبتنام کنند و از فالوورهای خود بخواهند حساب خود را به او متصل کرده و کارمزدی، از سود آنها دریافت نماید. البته باید این را هم در نظر بگیریم که با عملکرد خوب، تریدر میتواند در صفحه تریدرهای بینگ ایکس جایگاه خوبی پیدا کند و به دنبال آن از سراسر جهان افراد حساب خود را به آن متصل نمایند و سود زیادی بهراحتی دریافت نماید.
از آنجایی که بالای ۹۵ درصد افراد به دنبال استفاده از قابلیت کپی ترید برای سرمایه خود به کمک کپی از معاملات یک تریدر حرفهای هستند، پس ابتدا به آموزش و نحوه ثبتنام برای کپی ترید سرمایه خود و بعد از آن به نحوه ثبتنام بهعنوان تریدر حرفهای جهت اتصال کاربران به حساب خود میپردازیم.
چند دلار برای کپی ترید نیاز هست؟
این سؤالی هست که خیلی از افراد دارند، من ۱۰ دلار را پیشنهاد میکنم؛ ولی اگر به نظر شما این مقدار کم هست و در صورت ضرر، مشکلی از لحاظ مالی ندارید، نهایت ۱۰۰ دلار را برای ابتدای کار پیشنهاد میکنم. شاید بگویید ۱۰ دلار خیلی کم هست باید بگویم که مخاطبهای این آموزش وضع مالی متفاوتی دارند و از یک نظر دیگر ابتدا برای تشخیص تریدر موردنظر خود، حداقل دلار از حساب خود را به آن متصل کنید و در صورت عملکرد خوب تریدر، دلار بیشتری بهحساب آن تریدر متصل کنید.
نکته مهم: قبل از ادامه آموزش، بنده بهعنوان یک فرد باتجربه در این بازار به شما پیشنهاد میکنم همیشه ریسک بازار را در نظر بگیرید! حالا منظورم از این حرف چیه؟
این بازار جز بازارهای مالی هست، پس ریسک خود را دارد و هر چیزی ممکن هست اتفاق بیفتد؛ ممکن هست تریدر در چند معامله پشت سر هم اشتباه کند (هرچند این ریسک را میتوان کاهش داد که در ادامه آن را نیز آموزش دادهایم) یا حتی بازار تحتتأثیر خبری منفی، افت قابلتوجهی کند؛ پس درصدی از سرمایهگذاری خود در ارزهای دیجیتال را وارد کپی ترید کنید که اگر مقدار زیادی در این بخش، از دست دادید هنوز دارایی ارزدیجیتال زیادی دارید.
کپی ترید در صرافی بینگ ایکس (bingx)
برای این کار باید وارد پنل کاربری خود شده و از منوهای بالا روی کپیتریدینگ (Copy Trading) رفته و از منو باز شده روی کپیتریدینگ (Copy Trading) کلیک نمایید.
اکنون در این صفحه مشاهده میکنید که این پلتفرم تریدرهای را به دو دسته تریدرهای فیوچرز Futures Trader و تریدرهای اسپات Spot Grid Trader تقسیم کرده است.
در حالت Futures Trader شما میتوانید تریدرهای ترند شده هفته اخیر (Trending Traders) را ببینید، البته با کلیک روی See all میتوانید این لیست را کاملتر مشاهده کنید.
با کمی اسکرول به پایین صفحه، سه نوع تقسیمبندی دیگر را مشاهده میکنید:
- Conservstive Traders: تریدرهایی که ریسک معاملات آنها کم هست و در بلندمدت (۶ ماه) سود خوبی کسب کردهاند.
- Rising Star: ستارگان نوظهور یا همان تریدرهایی که تازه بهعنوان تریدر حرفهای در این پلتفرم فعالیت خود را آغاز کردهاند و هنوز سابقهی بلندمدتی از حرفهای بودن خود ثبت نکردهاند و ریسک آنها بالا هست. با این قیمت بالای دلار در ایران به هیچ عنوان این تریدرها پیشنهاد نمیشوند.
- دوباره کمی به پایینتر این صفحه میآییم که مشاهده میکنیم که قسمتی با عنوان All Trader وجود دارد که تمامی تریدرها را میتوانید مشاهده کنید که شما با فیلترهای مختلفی که Bingx در اختیار شما قرار میدهد، میتوانید بهترین آنها را انتخاب نمایید. مثلاً از لحاظ ریسک، فالوورها، رشد سرمایه و … .
البته بدون کلیک روی تریدرها در هر دستهبندی، اطلاعات زیر از هر معاملهگر را نشان میدهد (البته با توجه به دسته بندی ممکن هست بعضی از موارد زیر نمایش داده نشود):
- نوع معاملات را در کنار اسم مستعار او مشاهده میکنید.
- ROI: نرخ بازگشت سرمایه در مدتزمان خاص
- Copier: تعداد کاربرانی که از او کپی ترید میکنند.
- چارت کسب سود در مدتزمان موردنظر را میبینید که نحوه افزایش دارایی در آن مدتزمان هست.
- Risk: ریسک معاملات او را مشاهده میکنید که هرچه این عدد کمتر باشد، ریسک آن یا همان ریسک معاملات آن تریدر کمتر هست که پیشنهاد ما از استفاده از معاملهگران با ریسک کم هست.
با فرض اینکه ما میخواهیم اطلاعات بیشتر از یک تریدر کسب کنیم، کافی است روی آن کلیک کنیم. در قسمت بالای پروفایل او، اطلاعات زیر را مشاهده میکنیم:
- نام مستعار
- تعداد فالوورها: یعنی کسانی که علاقهمند به این تریدر هستند و منظور افرادی نیست که از او برای کپی ترید استفاده میکنند.
- موقعیت مکانی: آدرسی که تریدر در بینگ ایکس احراز هویت کرده است.
- زمان عضو شدن در این پلتفرم
- بیوگرافی: که به معرفی خود پرداخته است.
با کمی اسکرول به سمت پایین Copy Trading Account مشاهده میکنید که نوع معاملات تریدر را نشان میدهد که با کلیک هر منو اطلاعات کاملی از عملکرد او در آن معاملات نشان میدهد.
اکنون کمی پایینتر ۴ منو زیر را مشاهده میکنید:
- Trading Data: اطلاعات کاملی از عملکرد تریدر در معاملات نشان میدهد که این قسمت برای انتخاب معاملهگر مربوطه بسیار مهم است که در ادامه به موارد آن میپردازیم.
- Current Position: معاملههای باز تریدر آن را مشاهده میکنید.
- Trade History: تاریخچه معاملات بسته شده تریدر شامل نوع جفتارز، زمان باز و بستهشدن معامله، قیمت باز و بستهشدن، نوع اهرم، Short یا Long بودن معامله میزان سود یا ضرر، درصد سود یا ضرر و تعداد افرادی که از آن معامله کپی کردهاند را نشان میدهد.
- Copiers: نام مستعار یا ایمیل کاربران کپی کننده معاملات از او (البته ایمیل را به علت پرایویسی به صورت کامل نشان نمیدهد تا اطلاعات کاربران فاش نشود) و میزان سود هر کاربر به تتر را در مدتزمان مربوطه را نشان میدهد.
بررسی Trading Data
ابتدا قسمت سایدبار که سمت چپ صفحه با عنوان Data Overview قرار دارد را معرفی میکنیم:
- 30D ROI: نرخ بازگشت سرمایه در مدتزمان مشخص که به عنوان مثال ۳۰ روز (30D) مشاهده کنیم. البته این مدتزمان قابل تغییر و عملکرد تریدر در بازگشت سرمایه را در مدت زمانهای بیشتر یا کمتر نیز، مشاهده کنیم.
- Account Assests: میزان موجودی اکانت که به دلار تتر (Tether) نشان داده میشود.
- Copier Profit: میزان سودی که افراد بهواسطه کپی ترید از این معاملهگر به دست آوردهاند.
- Copiers: تعداد کاربرانی که از او برای کپی ترید استفاده میکنند.
- Risk: سطح ریسک تریدر که بر اساس نوسان سود و ضرر نشان داده میشود که عددی بین ۱ تا ۹ هست و هرچه کمتر باشد، بهتر هست.
- Cumulative Copiers: تعداد کاربرانی که از ابتدا تا حال از این تریدر بهعنوان کپی ترید استفاده کردهاند در واقع شامل افراد حاضر بهعلاوه افرادی که قبلاً از او استفاده کردهاند و در حال حاضر دیگر از او کپی ترید نمیکنند.
- Win Ratio: میزان موفقیت trader که از تعداد سفارشهای سودآور بر کل سفارشها و میزان سود کسب شده این درصد به دست میآید.
- Total Transactions: تعداد کل معاملات انجام شده
- No. of Winning Trades: تعداد معاملات که با سود بسته شده است.
- No. of Losing Trades: تعداد معاملات که با ضرر بسته شده است.
- Average Profit: میانگین سود کسب شده در معاملات
- Average Losses: میانگین ضرر کسب شده در معاملات
- PnL Ratio: نسبت سود و ضرر
- Average Holding Time: میانگین زمان هر معامله (از زمانی که معامله باز تا زمانی که معامله بسته میشود)
- Margin Median: میانگین مارجین
- Leverage Median: میانگین اهرم یا همان لوریج
- Trading Frequency (Weekly): میانگین معاملات در هر هفته
- Trade Days: تعداد روزهایی که تریدر از ابتدا تا اکنون در این بخش فعالیت کرده است.
- Last Trading Time: ساعت و تاریخ آخرین معامله تریدر
اکنون به قسمت اصلی این صفحه میپردازیم:
در قسمت بالای صفحه، شامل یک نمودار هست که شما میتوانید براساس متغیرهای موجودی اکانت (Account Assest)، نرخ بازگشت سرمایه (ROI) و برایند سود و ضرر (Cumulative PnL) را مشاهده کنید؛ البته شما میتوانید بین ۷ تا ۱۸۰ روز گذشته این نمودار را مشاهده کنید.
Performane: که میزان سود را در هر هفته نشان میدهد. البته اگر آن هفته ضررده باشد بهجای سبز با قرمز، آن هفته را نشان میدهد.
Risk Assessment: ارزیابی ریسک که هفتگی نمایش میدهد و در هر هفته عددی بین ۱ تا ۹، براساس معاملات آن هفته به تریدر اختصاص میدهد.
Top Traded: جفت ارزهای برتر معامله شده (از لحاظ سوددهی یا ضرردهی) در مدت زمان مربوطه، البته اگر روی علامت تعجب داخل دایره کنار عنوان این بخش کلیک کنید، اطلاعات بیشتری به شما نشان داده میشود.
آموزش فعال کردن کپی ترید Bingx (کپی ترید برای دارایی ارزدیجیتال خود)
حال نوبت به این رسیده که از این ویژگی این پلتفرم استفاده کنیم. شما با توجه به اینکه میخواهید در حالت اسپات یا فیوچرز از تریدری برای کپی ترید استفاده کنید،کمی متفاوت هست که به آموزش هر دو حالت میپردازیم:
- کپی ترید در حالت فیوچرز
- کپی ترید در حالت اسپات
کپی ترید در حالت فیوچرز
با فرض اینکه ما یک معاملهگر در بین تریدرهای فیوچرز را انتخاب کردهایم و اکنون میخواهیم از او برای مقداری از دارایی ارز دیجیتال خود، کپی ترید کنیم.
- در صفحه پروفایل تریدر، دکمهای آبی رنگ با عنوان Copy را مشاهده میکنید که باید روی آن کلیک کنید.
- اکنون پاپآپی باز میشود که در این صفحه در قسمت Margin Type نوع ارز دیجیتال موردنظر خود را USDT یا همان تتر را انتخاب کنید.
- Margin: مقدار ارز دیجیتال که قصد دارید برای کپی ترید استفاده کنید را وارد کنید. حداقل ۱۰ دلار که این پول از اکانت فیوچرز شما استفاده میشود که در صورت نداشتن، روی به علاوه (+) کلیک کرده و شما میتوانید در صورت موجودی در قسمت Fund Account آن را به قسمت فیوچرز (Standard یا Perpetual بسته به نوع معاملات تریدر) انتقال داده یا اینکه از صرافی دیگری یا کیف پول خود به اکانت فیوچرز خود در بینگ ایکس انتقال دهید و از آن تترها استفاده کنید.
- TP Ratio: حد سود برای خود در نظر بگیرید. یعنی ممکن هست تریدر یک معامله را که در سود هست را نبندد؛ ولی شما با تعیین این مقدار به صورت خودکار، پس از رسیدن به این تارگت موردنظر خود، معامله بسته میشود. مثلاً ۵ درصد حد سود برای خود در نظر میگیرید و در صورتی که معامله ۵ درصد سود رسید و تریدر آن را نبسته بود، معامله به صورت خودکار برای شما بسته میشود. برای این قسمت عددی بین 5 تا 150 درصد میتوان انتخاب کرد. (البته این فیلد اختیاری و میتوانید خالی بگذارید)
- SL Ratio: حد ضرر که عددی بین ۲۰ تا ۷۰ درصد میتوانید انتخاب کنید. شما در این فیلد تعیین می کنید تا چه مقدار معامله در ضرر رفت و تریدر آن را نبست، معامله برای شما به صورت اتوماتیک بسته شود. (البته این فیلد اختیاری و میتوانید خالی بگذارید)
- Risk Control:کنترل ریسک که این گزینه نیز اختیاری هست با این حال برای علاقهمندان به آموزش آن میپردازیم، پس روی فلش به سمت پایین کلیک کنید تا موارد آن نمایش داده شود:
-
- Cumulative loss protection: محافظت از ضرر جمعی، فرض کنید بازار به سمت منفی حرکت کرد یا حتی تریدر در معاملات خود دچار ضرر شد؛ شما با تعیین مقداری مشخص به دلار اعلام میکنید در صورتی که بیش از X دلار حاصل جمع سود و ضررهای من از این تریدر شد، کپی ترید من متوقف شود و تمام معاملات باز، خودکار بسته شوند. البته این مقدار باید بیش از ۱۰ دلار تعیین شود. (اختیاری هست و میتوانید خالی بگذارید)
- Max Copy Amount: شما با این بخش تعیین میکنید چه مقدار از سرمایه شما درگیر کپی ترید شود؛ مثلاً تا ۲۰۰ دلار درگیر سفارشها باشد و بیشتر از این در هیچ سفارش جدیدی وارد نشود. (اختیاری هست و میتوانید خالی بگذارید)
- Daily Copy Amount: تا چه مقدار روزانه از دارایی شما در هر روز درگیر معاملات باشد. (اختیاری هست و میتوانید خالی بگذارید)
- تیک گزینه I have read the Copy Trading Customer Agreement and Copy-by-Position Risk Disclaimer به معنی خواندن قوانین و قبول ریسک را بزنید. (این گزینه در بعضی از حالتها نمایش داده میشود)
- در نهایت روی دکمه Copy Now کلیک کنید تا برای شما فعال شود.
کپی ترید در حالت اسپات
- در صفحه کپیتریدینگ BingX به سراغ تب Spot Grid Trader رفته و پس از بررسی و انتخاب یک تریدر، روی دکمه آبی رنگ Copy صفحه تریدر کلیک کنید.
- اکنون در این صفحه از قسمت Margin Type ارز تتر را انتخاب کنید. (معمولاً دیفالت روی تتر هست)
- از قسمت Pair جفت ارزی که تریدر روی آن معامله میکند را مشاهده میکنید.
- Copy Trade Funds: مقدار تتری که میخواهید برای کپی ترید از این تریدر استفاده شود را تعیین میکنید. البته میتوانید از حسابهای Fund Account یا Standard Futures Account یا Perpetual Futures Account در صورتی که موجودی داشته باشد، انتقال دهید یا اینکه به اکانت خود داخل بینگ ایکس از یک کیف پول یا صرافی دیگر واریز کنید.
- Copy Trader to Close Grid Position: با فعالبودن این گزینه هرگاه تریدر یک معامله را بست، برای شما نیز آن معامله بسته میشود؛ البته پیشفرض این گزینه فعال هست.
- در نهایت روی دکمه Copy Now کلیک کنید تا برای شما فعال شود.
نکته: افراد کمی چه تریدر حرفهای و چه کاربران جهت کپی ترید از حالت اسپات استفاده میکنند و اکثرا افراد از فیوچرز جهت Copy Trading استفاده میکنند.
نحوه ثبتنام بهعنوان تریدر حرفهای در کپی ترید
اگر فکر میکنید تریدر حرفهای هستید و میخواهید تریدهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و دیگران بتوانند از معاملات شما کپی کنند و شما از سود آنها کارمزدی دریافت کنید، پس این بخش مخصوص شماست.
- در صفحه کپیتریدینگ بینگ ایکس در بالای صفحه روی Apply to Be a Trader کلیک کنید.
اکنون این صفحه را مشاهده میکنید که با کمی اسکرول به سمت پایین در وسط صفحه، از قسمت Choose Copy Trading Account نوع معاملات خود را تعیین میکنید که میتواند یکی از سه حالت زیر باشد:
- Bingx Standard Futures
- Bingx Perpetual Futures
- Binance Futures (از طریق api به بایننس متصل میکنید)
اکنون باید شما سه شرط زیر را داشته باشید تا بتوانید بهعنوان تریدر در بینگ ایکس درخواست دهید:
- اکانت شما حداقل ۱۱۰ دلار موجودی داشته باشد.
- در ۳۰ روز گذشته حداقل ۳ معامله بسته شده داشته باشید.
- میزان موفقیت معاملات شما در ۳۰ روز گذشته حداقل ۴۰ درصد باشد.
- تیک گزینه OK یا همان تأیید قوانین سرویس کپی ترید را بزنید.
- در نهایت روی دکمه Apply Now کلیک کنید.
توجه: شما برای درخواست به عنوان تریدر حرفهای، اجازه ندارید از هیچ تریدر دیگری کپی ترید کنید و در صورت کپی ترید فعال از تریدر دیگری، آن را باید کنسل کنید.
سؤالات متداول
- بهترین صرافی ارز دیجیتال برای کپی ترید کدام است؟
در حال حاضر تنها صرافی معتبر بینالمللی برای کپی ترید برای ایرانیان، صرافی بینگ ایکس هست. البته صرافی کوینکس نیز به ایرانیان خدمات ارائه میدهد ولی قابلیت کپی ترید ندارد.
- بهترین تریدر برای کپی ترید چه کسی هست؟
به طور قطع هیچگاه نمیتوان گفت این فرد بهترین تریدر برای کپی ترید هست؛ چون هر کس با توجه با ریسک، سرمایه و… باید تریدر مناسب خود را انتخاب کند.
- فرق کپی ترید با سیگنالهای ارز دیجیتال چیست؟
کپی ترید به صورت اتوماتیک انجام میشود؛ ولی سیگنالهای ارز دیجیتال باید توسط خود کاربر سفارشها باز و بسته شود که به واسطهی همزمان نبودن سفارشها، بیشتر اوقات سودی که کانال مورد نظر در هر معامله ادعا میکند، بدست نمیآید؛ هرچند که بیشتر این کانالها معمولا کلاهبرداری هستند.
- صرافی مکسی برای کپی ترید مناسب هست؟
متاسفانه این صرافی به ایرانیان خدمات خود را ارائه نمی دهد و کاربران بدون احراز هویت و با تغییر آیپی خود باید از خدمات آن استفاده نمایند که ریسک خود را دارد. البته شما میتوانید پست صرافی مکسی (MEXC) را نیز مطالعه کنید.
ایران تریدر هیچگونه تریدری را برای کپی ترید نه تأیید و نه رد میکند و خود کاربر باید تریدر مناسب را پیدا کند، همچنین هیچگونه کانال سیگنال و گروهی در شبکههای اجتماعی ندارد.
چرا در کپی ترید بعضی افراد ضرر می کنن ولی بعضیها نه ؟ چی میشه که وقتی از یک تریدر حرفه ای کپی می کنی جز ۱۲ نفر اول هستی که سود می گیری اما یه دفعه دچار ضرر میشی به حدی که جز ۲۵ نفر کپی کننده هم نبستی؟؟
و چطور میشه جلو این ضرر را گرفت؟
سلام، هیچ تریدری در همه معاملات خود سود نمی کند و ما باید به دنبال تریدری باشیم که برایند معاملات ان مثلا در ماه سودده بوده هست، همچنین بهتر هست از چند معامله گر همزمان استفاده کنید به جای اینکه تمام سرمایه خود در کپی ترید را در اختیار یک فرد قرار دهید. همچنین همیشه از تریدرهای با سابقه و ریسک پایین در بینگ ایکس استفاده کنید چون در مرحله اول مهم حفظ اصل سرمایه شماست تا کسب سود. شما برای کنترل ضرر میتوانید از سقف حد ضرر در معاملات تریدر استفاده کنید مثلا اگر بیش از ۵ درصد در معاملات خود وارد ضرر شد، معامله به صورت خودکار برای شما بسته شود.
سلام اگر ما کپی ترید را انجام بدیم و تریدر پوزیشن خود را باز کند وقتی اون پوزیشن خودش را متوقف کرد پوزیشن های باز شده ما توسط اون تریدر هم بسته میشود یا باید به صورت دستی خودمان ببندیم؟
سلام امیرجان
اگر از تنظیمات دیفالت برای معاملات استفاده کنید و حد سود و ضرر تعیین نکنید، همزمان با تریدر معاملات شما هم بسته میشود.
سلام ، من دو تا کپی ترید انجام دادم یکی ۱۰ دلار و یکی ۲۰ دلار
اما بعد یک مدت دیدم که از کل حسابم درگیر معاملات شده و بیش از ۵۰ دلار تو ضرر رفتم چطور باید جلوی این ضرر رو بگیرم ، من میخوام برای هر تریدر نهایت همان میزان سرمایه گذاری ضرر کنم و حساب اصلیم دخیل نباشه .
سلام امیرحسین جان
در مقاله یک قسمتی به risk control پرداختیم که اختیاری هست و شما با آن می توانید از بروز این مشکلات جلوگیری نمایید.
سلام، در اسپات کپی تریدینگ، مارجینی که تعیین می کنیم و همچنین موجودی حساب فاند، به چه نسبتی از طرف تریدر در معاملات بکارگیری میشود و در چه صورت از حساب فاند هم علاوه بر مارجین مشخص شده استفاده میشود؟ همچنین طریقه مدیریت ریسک در اسپات کپی تریدینگ چگونه است؟
سلام فرزاد جان
شما در حالت اسپات کار زیادی برای اعمال محدودیت روی معاملات تریدر ندارید و تنها در حالت فیوچرز این عوامل را میشه اعمال کرد.
سلام وقت بخیر.. سودکپی تریدروازکجاوچگونه برداشت کنیم
وقتی اعلام میکنه باوموفقیت بسته شد، چیکاربایدبکنیم
چون برای من کلی باموفقیتت بسته شدولی نمیدونم چطوربرداشت کنم قسمت برداشت که میرم همون سررمایه اصلی رونشون میده
سلام وقت شما هم بخیر بیتا جان
وقتی به My trades مراجعه میکنید، وضعیت Cumulative Pnl شما مقدار سود را زده؟
سلام. گزینه لغزش قیمت چیست و روشن یا خاموش بودنش چه کاری انجام میده؟ ممنون
سلام محسن جان
ممنون میشم معادل انگلیسی که در بینگ ایکس دیدی را بفرمایید تا بتونم شما را راهنمایی کنم.
سلام خدمت شما من یک معامله کپی باز کردم حدود ۱ هفته هستش ولی هیچ اتفاقی نمی افتاد مشکل از منه یا تریدر
سلام وقت بخیر آروین جان
بررسی کنید که در نوع معاملاتی که شما کپی ترید را زده اید، تریدر هیچ معامله ای این چند وقت زده یا نه؟
سلام وقت بخیر
من ده دلار وارد کپی ترید کردم پنج روزه و تقریبا تمام معاملات با سود بسته شده ولی مقدار سودی که من گرفتم 0.2 دلار هستش میخوام بدونم چرا اینقدر ناچیزه سودش با اینکه تریدر روزی حداقل ده تا معامله باز میکنه و همشون با سود ۳۰-۴۰ درصدی بسته میشن
سلام وقتتون بخیر
به دلیل اینکه در کپی ترید معمولا معامله گر محدودیت داشته و اجازه دارد فقط درصد کمی از دارایی هر کاربر را در هر معامله وارد کند ، برای همین درصد کمی از دارایی شما را در هر معامله وارد شده و به همین دلیل سود کمی کسب کرده اید.